Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

ΙΣΟΒΙΑ ΣΤΗ ΜΑΝΑ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ

Σε ισόβια δεσμά καταδίκασαν οι δικαστικές αρχές το «διαβολικό» ζευγάρι που κατέσφαξε γνωστό ψυχίατρο της Θεσσαλονίκης. Δράστες της στυγερής δολοφονίας είναι η πρώην σύζυγος του γιατρού και ο νυν αρραβωνιαστικός της. Αιτία του άγριου φονικού, που είχε γίνει στις 14 Δεκεμβρίου 2010, ήταν η κόντρα που είχε ξεσπάσει μεταξύ του 48χρονου θύματος και της 29χρονης γυναίκας για την επιμέλεια του παιδιού τους.

Στη δικογραφία αναφερόταν ότι το πτώμα του θύματος είχε εντοπιστεί μέσα στα αίματα έξω από το αυτοκίνητό του, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο στη συμβολή των οδών Στρωμνίτσης με Αδαμάντιου Κοραή στην ανατολική πλευρά της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με τη δικογραφία, το θύμα δέχθηκε συνολικά δεκατέσσερα χτυπήματα με μαχαίρι σε όλο το σώμα του!
Στις απολογίες που είχαν δώσει οι δύο δράστες κατά τη διάρκεια της προανάκρισης και της κύριας ανάκρισης άλλαζαν στάση μία ο ένας και μία η άλλη, ομολογώντας τη διάπραξη της δολοφονίας. Από τη μια πλευρά ο 29χρονος ισχυριζόταν πως αυτός σκότωσε τον 58χρονο και από την άλλη η γυναίκα έλεγε ότι μόνη της κατάφερε τις μαχαιριές στον πρώην σύζυγό της.
Οι δικαστές αποφάσισαν ότι η 29χρονη Κουβανή ήταν αυτή που είχε μαχαιρώσει πρώτη το θύμα, στο οποίο κατάφερε τα θανάσιμα χτυπήματα ο αρραβωνιαστικός της. Στον τόπο της άγριας δολοφονίας είχε πραγματοποιηθεί προηγουμένως συνάντηση του 48χρονου με την 29χρονη, οι οποίοι μάλωσαν άγρια για το ποιος θα έχει την επιμέλεια του παιδιού τους. Ο συνεργός της είχε παρακολουθήσει αρχικά τις σκηνές ευρισκόμενος λίγο μακρύτερα από το σημείο. Οταν ο αρραβωνιαστικός της Κουβανής αποτελείωσε τον ψυχίατρο, εκείνη είχε απενεργοποιήσει το κινητό τηλέφωνο του θύματος και είχε πάρει το πορτοφόλι του.
Μετά το φονικό είχε πάει ο 29χρονος σε μια θαμνώδη τοποθεσία στην περιοχή της Πυλαίας, όπου άφησε το κυνηγετικό μαχαίρι της επίθεσης, ένα ζευγάρι γάντια και το τηλέφωνο του θύματος.
Πάντως, στο πόρισμα του ιατροδικαστή αναφερόταν ότι ο 58χρονος ψυχίατρος δέχθηκε πολύ βαθιά τραύματα από μαχαίρι, τα οποία δεν θα μπορούσε να προκαλέσει μια γυναίκα. Το ζευγάρι άσκησε έφεση κατά της απόφασης και οδηγήθηκε στις φυλακές.
ΝΙΚΟΣ ΜΟΣΧΟΒΟΣ
http://www.espressonews.gr/default.asp?pid=79&la=2&catid=0&artid=1497752&pg=1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου