Κυριακή, 18 Νοεμβρίου 2012

Εισαγγελέας παραδέχτηκε πως ήταν πρώην πορνοστάρ!


ΑΜΑΡΤΩΛΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ Εισαγγελέας παραδέχτηκε πως ήταν πρώην πορνοστάρ!

"Ήμουν ηθοποιός σε ταινίες για ενήλικους για μια μικρή περίοδο στις αρχές της δεκαετίας του 70'. Ήμουν επίσης ηθοποιός σε άλλες παραγωγές όπως σε θέατρα, σαπουνόπερες και διαφημίσεις". Αυτή είναι η παραδοχή του αμερικανού εισαγγελέα που ενώ διέψευδε τις φήμες κατά την ...
προεκλογική περίοδο, όταν επανεξελέγη στην θέση του, παραδέχτηκε ότι όλα ήταν αλήθεια! Ο λόγος για τον εισαγγελέα στην κομητεία Κόρτλαντ της Νέας Υόρκης, Μαρκ Σούμπεν (Mark Suben), ο οποίος παραδέχτηκε σε συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή ότι είχε πει ψέμματα για το παρελθόν του πριν τις εκλογές για την Εισαγγελία. Παράλληλα, ζήτησε συγγνώμη που είπε ψέμματα ενώ αρνήθηκε να δεχθεί ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους. Η αποκάλυψη ήρθε από το βίντεο που δημοσιεύθηκε στο You Tube, το βλέπετε παρακάτω και το οποίο υποστήριζε με πλούσια στοιχεία, όπως φωτογραφίες, άρθρα, πλάνα και άλλο υλικό ότι ο Μαρκ Σούμπεν ήταν το ίδιο πρόσωπο που είχε κάνει καριέρα ως πορνοστάρ τη δεκαετία του70 'με το όνομα Γκας Τόμας. "Όλα αυτά έγιναν πριν από 40 χρόνια και δεν έκανα κάτι παράνομο", τόνισε ο... άτακτος Σούμπεν ή "Τόμας". Τι μας θυμίζει άραγε; Την ατάκα περί "ηθικού και νόμιμου"; Ναι, αυτό μας θυμίζει!

xorisoria.org http://ksipnistere.blogspot.gr/2012/11/blog-post_7763.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+Ksipnistere_+(.+.+.+.+.+.+.+++ksipnistere+_++%CE%9F+%CF%83%CE%B9%CF%89%CF%80%CF%8E%CE%BD+%CE%B4%CE%BF%CE%BA%CE%B5%CE%AF+%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%B5%CE%AF%CE%BD)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου