Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Σκανδάλων, συνέχεια. Να πoιοί είναι οι Ελληνες άνδρες διαζευγμένοι

Κατόπιν αιτήματος των δικών του, δημοσιεύουμε τα βασικά: 
(επειδή δεν θέλουμε το παιδί του να τον βλέπει στη φυλακή)
Ο γνωστός δικαστικός επιμελητής Κοζάνης που ήλθε να εγγραφεί σε ελληνικούς συλλόγους μπαμπάδων, δεν ήταν παρά ένας ανώμαλος, διεστραμμένος και ανίκανος άνδρας-μπαμπάς ο οποίος έγραψε στο blog του 'equalparentinggreece' άκρως ψευδή και συκοφαντικά κείμενα, προσβάλλοντας προσωπικότητες και χώρους που δούλεψαν επί χρόνια για την γονεική ισότητα. Εκλεψε με γυναικείο τρόπο κείμενα, ιδέες, μεθοδολογία και φίλους στο facebook, προκαλώντας ανησυχία στα μέλη, σύγχυση και θέλησε με μέλος της Χρυσής Αυγής του οποίου το τηλέφωνο έγραψε στο παραπάνω blog να διασπάσει την ενότητά μας και να πάρει 'πελάτες' για ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής. Τα πλήρη ονόματα και φωτογραφίες θα δημοσιευθούν στο επόμενο επεισόδιο. Οι δυό τους μαζί, ήθελαν διακαώς να έχουν στοιχεία των μελών για να τους επηρεάσουν. Ο δεύτερος μάλιστα έχει στο σπίτι του (που ήθελε να κάνει και έδρα του συλλόγου) κλομπς και σημαίες της Χρυσής Αυγής προφανώς επειδή αποτελεί ή θέλει να αποτελεί μέλος της ομάδας κρούσης. Η αστυνομία μπορεί εύκολα να αναζητήσει τεκμήρια. Ο πρώτος εξαπάτησε ακόμα και τον Μητροπολίτη Κοζάνης και τους γονείς του που θέλουν να τον αποκληρώσουν.
Στα blog του, ο πρώτος, παραπέμπει σε τηλέφωνο μέλους της Χρυσής Αυγής των Αθηνών. ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ.
ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΜΠΑΜΠΑΔΩΝ.
Περιμένουμε να ζητήσουν συγνώμη για τις πράξεις τους, διότι τη Δευτέρα θα είναι μέρα της δικαιοσύνης γ'αυτούς.
Στα 15 χρόνια της λειτουργίας μας, έχουμε συναντήσει αρκετούς ψεύτες, συκοφάντες, κομπλεξικούς, σχιζοφρενείς, αρχομανείς, δικομανείς και απατεώνες που θέλησαν ή να μας αντιγράψουν ή να διαλύσουν την ενότητα της Αθήνας ή να μας εμπλέξουν σε ανώμαλες ιστορίες, www.sos-sygapa.eu .
Ολοι, ήλθαν να εγγραφούν σαν μέλη, πρώτα και να γνωρίσουν άλλους. ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΈΣ ΕΝΟΣ GROUP ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΙΔΙΟΙ

4 σχόλια:

  1. Ενας τοσο ευηπόληπτος οργανισμός όπως ο δικός σας δεν επιτρέπεται να μην ενημερώνει τους υποστηρικτές του για τα ονόματα αυτων των ανθρώπων. Δεν επιτρέπεται να γράφετε ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ και να μην κατανομάζετε . Δεν επιτρέπεται να μιλάτε για ανωμαλους και Χρυσαυγίτες ( ιδιαίτερα μετα τα τελευτάια γεγονότα της εγκληματικής αυτης οργάνωσης ) και να μην λέτε ΠΟΙΟΥΣ να προσεχουμε. Βεβαιως και μας εχουν πλησιασει διαφοροι απο την Αθηνα επικαλούμενοι το ονομα σας και εχουμε δωσει μάλιστα και χρηματα γι αυτο. ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ? ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ για να τους αντμετωισουμε ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ γιατι ΜΟΝΟ ετσι αντιμετωπιζονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δημοσιεύσει παράνομο υλικό και διαδίδει ήδη ψευδή και συκοφαντικά στοιχεία για άτομα του ΣΥΓΑΠΑ με φωτογραφίες Υπουργού Δικαιοσύνης και ψευδές κείμενο που πήρε από ψυχοπαθείς της Αθήνας. Μάλιστα, απέκτησε και στενή σχέση με χρυσαυγήτες της Αθήνας μέσω διαδικτύου.
    Εμείς, είμαστε εδώ, αγωνιζόμαστε για τα παιδιά μας στην πονεμένη Ελλάδα και αυτός διασκεδάζει μέσω διαδικτύου και μας κοροϊδεύει, στη Τσεχία. Μπράβο........!!!
    ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΚΑΙ ΜΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΕΤΕ ΤΙς ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΥΔΟΝΥΜΑ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΟΠΩΣ:
    Billy Truly, Kostas bravas, τα παραπάνω γυναικεία ονόματα, Μπαμπά ΕΛΑ Σ'ΑΓΑΠΩ, ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΓΟΝΕΙΣ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ GREEK DADS, ΓΟΝΕΙΚΗ ΙΣΟΤΗΤΑ EQUAL PARENTING, ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΟΝΕΙΣ, ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ-ΕΝΑΛΑΣΣΟΜΕΝΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ, ΠΑΤΡΙΚΗ ΣΤΟΡΓΗ, ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΕΡΑΣ, GREEK DAD, ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΨΑΡΕΥΕΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΠΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ. ΔΙΑΓΡΑΨΤΕ ΤΟΝ
    Πρέπει να προσέξτε γιατί στις σελίδες του παραπέμπει σε τηλέφωνο Χρυσαυγίτη (μπορείτε να το βρείτε από το blog και να ζητήσετε όνομα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το μόνο τηλέφωνο που βλέπω στο site ειναι απο 33....και ειναι το τηλέφωνο επικοινωνιας του blog. Αυτο εννοειτε οτι ειναι του χρυσαυγίτη?????Και αν ειναι ΠΩΣ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ BLOG ΚΑΙ Ν ΑΜΙΛΑΕΙ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΣΑΣ? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΥΤΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν είναι δικό μας blog. Είναι απατεώνα που λειτούργησε με δόλο και έκανε παρόμοια blog με αποτέλεσμα να εξαπατά άλλους. Γίνονται μηνύσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή