Πέμπτη, 5 Μαρτίου 2015

παιδί διαζυγίων, σε απόγνωση αυτοκτονίας

Ναι, αυτό είναι αληθινό σοκ !

13χρονος πήδηξε στο κενό από τον 3ο όροφο πολυκατοικίας στον Βύρωνα επειδή οι γονείς του διαπληκτίζονταν. Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Κυριακής, όταν ο 13χρονος....
 μην αντέχοντας τον καβγά των γονιών του, χτύπησε τον πατέρα του με αιχμηρό αντικείμενο στο κεφάλι και στη συνέχεια βγήκε στο μπαλκόνι και έπεσε στο κενό, φωνάζοντας «θέλω να πεθάνω». 
Το παιδί έπεσε πάνω σε ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο που έκοψε την ταχύτητα της πτώσης. Τραυματίστηκε και νοσηλεύεται το νοσοκομείο Παίδων. 
Τι να πει κανείς; Όταν η οικογένεια δεν τηρεί τη ΘΕΜΕΛΙΩΔΕΣΤΕΡΗ αρχή "μην μαλώνετε μπροστά στα παιδιά", καλύτερα να το διαλύει.
Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα για ένα παιδί, από το να βλέπει τους γονείς τους να τσακώνονται συνεχώς.

             Οικογενειακή τραγωδία στον Βύρωνα

  | ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 02/03/2015 22:03 |
Οικογενειακή τραγωδία στον Βύρωνα
Σε οικογενειακή τραγωδία κινδύνευσε να εξελιχθεί το απόγευμα της Κυριακής ο διαπληκτισμός ενός 14χρονου με τους γονείς του στο σπίτι του στην περιοχή του Βύρωνα .

Αιτία της έντασης ,σύμφωνα με μαρτυρίες- ήταν ο εθισμός του παιδιού στο διαδίκτιο καθώς φέρεται να περνούσε πολλές ώρες μπροστά από τον υπολογιστή.

Μετά τον διαπληκτισμό ο 14χρονος σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση πήδηξε από το μπαλκόνι του τρίτου ορόφου.

Σώθηκε από τύχη καθώς έπεσε πάνω σε ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να τραυματισθεί σοβαρά.

Ο ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται και σύμφωνα με τους γιατρούς έχει διαφύγει τον κίνδυνο.
Το επεισόδιο ξεκίνησε ,σύμφωνα με πληροφορίες από περίοικους, όταν ο πατέρας του ανήλικου επισκέφθηκε το διαμέρισμα όπου το παιδί μένει με την μητέρα του. Ακολούθησε καυγάς με το πατέρα του ο οποίος φέρεται ότι του έκανε έντονη παρατήρηση για τις ώρες που περνούσε στον υπολογιστή.

Κατά την διάρκεια του καυγά, ο 14χρονος σύμφωνα με πληροφορίες χτύπησε τον πατέρα του εκσφενδονίζοντας ένα αιχμηρό αντικείμενο στο κέφαλι.

Μόλις είδε τον πατέρα του τραυματισμένο, έπεσε από το μπαλκόνι φωνάζοντας «αφήστε με να πεθάνω». Κάποιοι άλλοι μάρτυρες ανέφεραν ότι και άλλες φορές είχαν ακουσθεί φωνές από το διαμέρισμα και ότι υπήρχαν προστριβές και ανάμεσα στους γονείς. 
Τα λέγαμε πολλά χρόνια, πριν  www.sos-sygapa.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου