Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

παρενόχληση-βιασμός από γυναικες σε παιδιά, στην Ελλάδα

Ενας 13χρονος ο παρενοχλήθηκε σεξουαλικά από μια 23χρονη γυναίκα η οποία μάλιστα ήταν φίλη της οικογένειας.
Μετά τη μία τα ξημερώματα βογκητά ακούγονταν από το δωμάτιο του 13χρονου που ανησύχησαν την μητέρα του μικρού. Τότε εκείνη άνοιξε την πόρτα και είδε την 23χρονη να κάνει σεξ με τον γιο της.

Αμέσως κλήθηκε η αστυνομία ενώ σύμφωνα με τον ανήλικο δεν ήταν η πρώτη φορά που συνευρίσκονταν ερωτικά αφού είχαν προηγηθεί άλλες δυο...
Όπως περιέγραψε ο μικρός, το βράδυ της Κυριακής, η 23χρονη του ζήτησε να βγει έξω και άρχισε να τον φιλά. Μετά πήγαν στο πίσω μέρος του κτηρίου όπου η γυναίκα γδύθηκε... Δεν ήθελε και πολύ... Βρέθηκαν στην κρεβατοκάμαρά του να κάνουν σεξ..
Η «δασκάλα» του σεξ αρνήθηκε να μιλήσει στην αστυνομία ενώ διώκεται για άσεμνη αποπλάνηση, για σεξουαλική παρενόχληση τρίτου βαθμού και άσεμνη συμπεριφορά τρίτου βαθμού επίσης.
Διαβάστε περισσότερα: http://stoklari.blogspot.com/2012/01/23-13.html#ixzz1kmpNxP2H
2.
Δεν ήταν το... παρατσούκλι της “δασκάλα” αλλά η πραγματική της ιδιότητα. Είναι δασκάλα σε δημοτικό σχολείο της Κρήτης και αυτή της την ιδιότητα την εκμεταλλευόταν ώστε μέσω του Facebook να προσεγγίζει ανήλικους μαθητές!
 
Μόλις 22 ετών η κυρία είχε μπει εδώ και καιρό στο στόχαστρο της αστυνομίας που είχε πληροφορίες. Οι άνδρες της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος παρακολούθησαν τα ίχνη της δασκάλας που υπηρετεί σε σχολείο χωριού των Χανίων και είδαν ότι “ψάρευε” ανήλικους μαθητές μεταξύ 10 και 15 ετών.
 Τι έλεγε; Ότι θα τους βοηθούσε στα μαθήματά τους. Με τη μέθοδο αυτή, αφού κέρδιζε την εμπιστοσύνη τους, κατάφερνε στη συνέχεια να τους αποπλανά, προχωρώντας σε ερωτικές πράξεις μαζί τους.
Οι διάλογοι που είδαν οι αστυνομικοί ανάμεσα στη δασκάλα και έναν 15χρονο μαθητή γυμνασίου τους άφησαν άφωνους. Ο 15χρονος επιβεβαίωσε τα πάντα, αποκάλυψε μάλιστα ότι πριν πέντε μήνες είχαν και ερωτική επαφή.
http://www.tlife.gr/Article/NEWS/0-9-26347.html
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου