Παρασκευή, 25 Ιανουαρίου 2013

Ψευδείς κατηγορίες στο διαζύγιο

Το κουτί της Πανδώρας - Η Εκπομπή για την παιδεραστία (Βίντεο)

Η εικόνα ενός διεστραμμένου ενήλικα που παραμονεύει έξω από το προαύλιο ενός σχολείου για να κακοποιήσει ένα παιδί δεν είναι απόλυτα ακριβής, όταν αναφερόμαστε στο φαινόμενο της παιδεραστίας. Η πραγματικότητα είναι ότι στην πλειοψηφία των περιπτώσεων η κακοποίηση ασκείται είτε από κάποιο συγγενικό πρόσωπο είτε από το στενό φιλικό περιβάλλον της οικογένειας. 

Δείτε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ από το κουτί της Πανδώρας :


Στο βιβλίο του ο Νίκος Σπιτάλας (http://spitalas.blogspot.com), αποδεικνύει οτι και στην Ελλάδα υπάρχουν παιδεραστές που κρύβονται πίσω από τη δικαιοσύνη (δικαστής, εισαγγελέας, δικηγόρος) που αναζητούν παιδιά κυρίως εκτός γάμου που βρίσκονται στη δύνη αντιδικίας γονέων (διαζύγια, εγκατάλειψη, κτλ). Στο διαζύγιο όμως, τα πράγματα είναι σοβαρά και πρώτα πρέπει οι δικαστές να ελέγχουν τη ψυχική κατάσταση της μητέρας και τους λόγους διαζυγίου:
Εύκολα προβάλουν τον διεστραμμένο εαυτό τους σε πατεράδες που ζητούν επιμέλεια και τους κατηγορούν οτι δήθεν εκείνοι είναι παιδεραστές. Στην Ελλάδα, πάνω από 100.000 μπαμπάδες έχουν κατηγορηθεί ψευδώς οτι δήθεν παρενοχλούν τα παιδιά τους. Λίγοι έχουν δικαιωθεί, πολλοί δεν άντεξαν και πέθαναν και αρκετοί βρίσκονται στη φυλακή. Ποτέ όμως δεν ξανα-είδαν τα παιδιά τους (Σύνδρομο Γονικής Αποξένωσης) και κατά τον R. Gardner πάντα είχαν άριστη σχέση με τα παιδιά τους και μάλιστα καλύτερη από τη μητέρα η οποία έχοντας το κόμπλεξ υποκύπτει στα γραπτά του δικηγόρου και πείθει όλους ακόμα και τα μικρά παιδιά που αυθυποβάλλονται. .  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου