Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Μάνα έβαλε βρέφος στην κατάψυξη


Πάτρα
Νεκρό μέσα σε ένα ψυγείο βρέθηκε βρέφος τριών μηνών στο Αλεποχώρι Τριταίας στην Αχαΐα. Μυστήριο καλύπτει τις συνθήκες θανάτου του μικρού αγοριού. Οι αστυνομικές αρχές ερευνούν εάν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια ή τραγικό δυστύχημα, με τα τοπικά μέσα να δείχνουν ως δολοφόνο τη μητέρα του βρέφους.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το βρέφος βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης νεκρό μέσα σε ψυγείο της οικογένειας του. Το βρέφος βρήκε νεκρό ο πατέρας του ο οποίος έλειπε από το σπίτι από την Πέμπτη και έσπευσε να ειδοποιήσει την Αστυνομία.

Αξιωματικοί της Αστυνομίας που μετέβησαν στην κοινότητα, άρχισαν να ερευνούν τους χώρους και να λαμβάνουν καταθέσεις.

Πληροφορίες που επικαλείται η τοπική ενημερωτική ιστοσελίδα thebest.gr αναφέρουν ότι η μητέρα, η οποία είναι 31 ετών, ισχυρίζεται πως χτύπησε το παιδί το Σάββατο και μόλις αντελήφθη ότι αυτό δεν είχε τις αισθήσεις του, το έβαλε στην κατάψυξη. Όταν γύρισε ο σύζυγός της, η ίδια φέρεται να πήρε το παιδί και να το έβαλε στην κούνια του. Ο άνδρας υπέστη σοκ όταν κατάλαβε τι είχε συμβεί.

Η 31χρονη, έχει άλλα δύο παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας, και σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες τοπικών μέσων ενημέρωσης αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, ενώ η οικογένεια φέρεται να είναι γνωστή στην αστυνομία για την εμπλοκή της σε υποθέσεις ναρκωτικών ουσιών.

Η ιατροδικαστική εξέταση αναμένεται να δώσει απαντήσεις για το τι ακριβώς προκάλεσε τον θάνατο του βρέφους και πριν πόσες ημέρες συνέβη.  
Newsroom ΔΟΛ Εφημερίδα Πελοπόνησος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου